OM OS

WW2YANKS.DK

Danish Living History Association

WW2YANKS.DK består af, en flok entusiaster hvis fælles interesse er de amerikanske styrkers indsats i Europa under 2. Verdenskrig.

Formålet med foreningen er gennem fællesskab, socialt samvær og aktiviteter, at skabe viden om og fremme interessen for livet som amerikansk soldat i Europa under 2. Verdenskrig.

Desuden vil vi i videst mulige omfang, deltage i reenactmentshows,

udstillinger på museer etc. som omhandler 2. verdenskrig, samt deltage i temadage på skoler og institutioner - hvis dette ønskes!

Ved shows og events portrætterer vi de to luftbårne divisioner - 82nd Airborne- og 101st Airborne Division samt 1st, 4th og 29th Infantry Divisions, US Army Medical Corps, US Army Nurse Corps og FSSF (First Special Service Force).

Vi råder over et (næsten komplet) display af: Køretøjer, First Aid Station, Campsite samt grej og udstyr (en stor del af det originalt) som det blev brugt i felten under 2. Verdenskrig.

 

På de forskellige undersider finder du en kort beskrivelse omkring historien bag det vi laver.

For, at ære og bevare mindet om de mænd og kvinder som kæmpede og faldt for befrielsen af Europa - vil vi til enhver tid bestræbe os på, at optræde så korrekte som det er os muligt.

Ønsker du, at høre mere om foreningen og dens medlemmer eller ønsker du og gøre brug af WW5YANKS til et arrangement etc. så tøv ikke med og sendw os en e-mail på følgende adresse.:

 

kontakt @ ww2yanks.dk

 

Copyright - Hans Martin Nielsen - 2015